Domov > Tečaji tujih jezikov > Uvrstitveni testi

Uvrstitveni testi

Ste že preverili svoje znanje tujega jezika? Za vas smo pripravili uvrstitvene teste, ki so brezplačni, enostavni za uporabo in zabavni za reševanje. Rešite test in ugotovite, na kakšni ravni obvladate tuji jezik.

Preverite svoje znanje tujega jezika v domačem okolju, brez stresa. Predlagamo vam, da uvrstitveni test rešite naenkrat, brez pomoči slovarja ali učbenikov, tako boste dobili najbolj realno sliko o svojem znanju tujega jezika. Čas reševanja naj ne presega 30 minut.

Rezultat (doseženo število točk in predlog vključitve na določeno stopnjo tečaja tujega jezika) se vam bo prikazal takoj, ko boste v celoti rešili uvrstitveni test.

Preverite svoje znanje od doma

Želite svoje predznanje preveriti še v brezplačnem pogovoru s predavateljem?

Če želite preveriti tudi vaše govorne spretnosti v tujem jeziku, nam vaš rezultat sporočite po e-pošti na naslov lea.stiberc@doba.si. Sporočite nam tudi termin, ki bi vam najbolj ustrezal.

Z vami bomo opravili intervju v tujem jeziku, ki je za vas brezplačen. Intervju lahko opravite na sedežu DOBE ali po skypu.

Z oceno 6,8 na 7-stopenjski lestvici ocenjujejo svoje zadovoljstvo s svetovanjem pred vključitvijo v tečaj naši udeleženci.

Zakaj se odločiti ravno za DOBO?

Print