Domov > Tečaji tujih jezikov > Tečaji tujih jezikov > Bodite fit za poslovni svet - vikend paketi

NOVO! Bodite fit za poslovni svet - vikend paketi

Posel v tujini boste dobili, če boste poleg stroke dobro obvladali tudi tuji jezik in poznali poslovno kulturo dežele, s katero poslujete. Dobra jezikovna kondicija je nedvomno konkurenčna prednost uspešnega poslovneža.

Biti jezikovno fit pomeni imeti samozavesten nastop, obvladati pogajalske veščine, jasno izražati in zagovarjati svoja stališča.   Da bi svojo jezikovno kondicijo še izboljšali, smo za vas pripravili posebne jezikovne tečaje, ki temeljijo predvsem na govornih spretnostih in vam pomagajo, da se dobro pripravite na poslovanje s tujimi partnerji. Izbirate lahko med tečaji poslovne nemščine in angleščine in tudi tečaji bolj eksotičnih jezikov, kot sta kitajščina in ruščina.

Izbirate lahko med dvema paketoma poslovne angleščine ali poslovne nemščine:

Komu je tečaj namenjen?

Tečaji poslovnega jezika so namenjeni tistim, ki že poznate osnove angleškega in nemškega jezika, želite pa jih nadgraditi in izpopolniti tako, da boste obvladovali različne poslovne situacije.

Za uspeh v poslovnem svetu morate biti v odlični jezikovni kondiciji

Kaj boste pridobili?

Bodite fit za poslovni svet Basic (začetni in nadaljevalni)

Število ur tečaja:               30
Število udeležencev:
       4 – 8
Potek tečaja:
                     med vikendi (petek: 18.00 do 20.00, sobota: 9.00 do 12.30) ali med tednom
Pričetek:
                            petek, 14. november (zaključek sobota, 13. december)
Cena paketa:
                     159 EUR

Tečaji potekajo ob petkih popoldan in sobotah dopoldan, na sedežu DOBE. 

Bodite fit za poslovni svet De Luxe (začetni in nadaljevalni)

Stres je vsakodnevni spremljevalec našega življenja, še posebej v poslovnem svetu velikokrat hitimo, lovimo roke in  delamo več stvari hkrati, da pridobimo na času. Seveda to ni idealna situacija za učenje,  saj možgani najslabše delujejo pod stresom, prav tako nismo pozorni na malenkosti, ki so lahko pri poslu odločilne. Zato smo za vas pripravili poseben program učenja tujega jezika, ki vam omogoča, da učenje začnete sproščeno in v posebnem dodatku ob koncu tečaja spretno govorico jezika nadgradite še s prepričljivo govorico telesa.

Kaj vam prinaša De Luxe paket?

Po napornem delovnem tednu vas vsak petek pred tečajem čaka kratka, 45-minutna »antistresna bombica«, ki bo prebudila in umirila vaše telo napornem delovniku in vam dala novo energijo. Pripavila vas bo, da boste kar najlažje in po naravni poti pripravljeni na učenje tujega jezika.

Število ur tečaja:              30 ur
Število udeležencev:       4 – 8
Tehnike sproščanja:        5 ur, ob petkih
Veščine nastopanja:       
+ 2 uri – bonus za vas
Potek tečaja:
                    med vikendi (petek: 17.30 do 20.00, sobota: 9.00 do 12.30)
Pričetek:                             petek, 14. november (zaključek sobota, 13. december)
Cena paketa:                     179 EUR

Tečaji potekajo ob petkih popoldan in sobotah dopoldan, na sedežu DOBE. Tehnike sproščanja in veščine nastopanja izvajata profesionalca z licenco.

Informacije o tečajih

Izpolnite prijavo na tečaj, pišite na lea.stiberc@doba.si, pokličite na 02 228 38 50 ali nas obiščite na sedežu jezikovnega centra. Skupaj bomo poiskali program, ki vam bo pisan na kožo.

Vas zanimajo vikend tečaji ruščine in kitajščine? Potekajo na isti način kot tečaji Basic in De Luxe. Pišite nam (link na moj mail) za več informacij in za prijavo.

Zakaj izbrati prav DOBO?

Na Dobi imamo 24-letno tradicijo poučevanja tujih jezikov. Zadovoljstvo naših udeležencev je 6,8 na sedemstopenjski lestvici, saj se prilagodimo potrebam po jezikovnem znanju, upoštevamo predznanje in želje udeležencev ter spremljamo njihovo napredovanje.

 

Print