Domov > Novice in dogodki > 2017 > NOVO! Jezikovni Boot Camp

NOVO! Jezikovni Boot Camp

Sprejmete 10-tedenski izziv? Sedemintrideset urni intenziven in funkcionalen jezikovni trening v nemškem in angleškem jeziku. Preverite termine predstavitvenih ur.

37-urni Jezikovni Boot Camp v nemškem in angleškem jeziku je oblika jezikovnih treningov po sistemu 9 + 1: 9 jezikovnih treningov s poudarkom na pogovoru v tujem jeziku poteka v majhni skupini, zadetek v polno pa je zadnji individualni Boot Camp, kjer imate 45 minut predavatelja samo zase in obravnavate temo, ki jo izberete sami. Srečevali se boste 1 x tedensko. Pričetek v oktobru!

Kako poteka?

Čaka vas 10 jezikovnih izzivov: vsako srečanje predstavlja svojevrsten jezikovni izziv in je posvečeno svoji temi, zanimivim in uporabnim vsebinam, avtentičnim situacijam. Jezik boste trenirali mimogrede, tudi ob druženju. Obravnavali boste vsebine, ki vas najbolj zanimajo, jih potrebujete v vsakdanjem življenju, na potovanjih ali v stiku s poslovnimi partnerji.

Predavatelj je vaš osebni jezikovni trener, ki vas bo spremljal in vam pomagal odpravljati jezikovne napake. Poskrbel bo za ustrezno jezikovno ogrevanje, upošteval vaše predznanje, vaš učni stil, uporabljal dinamične in raznolike pristope ter poskrbel, da vam na jezikovnem Boot Campu nikoli ne bo dolgčas.

Jezikovni Boot Camp  je namenjen tistim, ki že imate osnovno jezikovno predznanje vsaj na ravni A1.

Pred tečajem

Nazaj na seznam Print