Domov > Jezikovni tečaji > Španščina

Španščina

Naučite se jezika, ki je med lažjimi jeziki za učenje in ga kot materni jezik govori kar 400 milijonov ljudi. Razen v Španiji pa se boste v španščini lahko sporazumevali še v 20 državah sveta. Ta jezik je med drugim tudi drugi najpogosteje uporabljani jezik v Združenih državah Amerike.

Tečaj ¡preparados, listos, ya!

Po tečaju se boste znali sporazumevati  v enostavnejših vsakdanjih situacijah kot so pozdravljanje, predstavljanje, navajanje  različnih aktivnosti, postavljanje vprašanj, pisanje krajših in enostavnejših pisem, vodenje enostavnejših telefonskih pogovor, naročanje hrane in pijače, nakupovanje, poimenovanje poklicev, opis delovnega dneva. Razumeli boste preprosta sporočila , plakatih, katalogih in oglasih.

V nadaljevanju tečaja boste to osnovno sporazumevanje nadgradili za  pogovore s tujci, npr. na potovanjih, znali boste rezervirati sobo, opisali boste kje živite in ljudi, ki jih poznate. Napisali boste  kratka, preprosta sporočila, pripovedovali o preteklih dogodkih, izražali  svoje mnenje in se pogovarjali o različnih kulturah.

Informacije o tečaju

Število ur tečaja: 36
Raven: A1
Termini: glede na povpraševanje
Cena:
279,00 EUR ob udeležbi najmanj 5 udeležencev (možno plačilo na dva obroka)
Gradivo:
Gente
Prijava:
Izpolnite online prijavo

Print