Domov > Jezikovni tečaji > Slovenščina za tujce

Slovenščina za tujce

Tečaji slovenščine so namenjeni vsem, ki jim slovenščina ni prvi jezik, se je pa želijo naučiti, ker želijo spoznati kulturo in navade Slovencev, iščejo priložnost za delo, se želijo laže sporazumevati v slovenskem jeziku in pristneje doživeti Slovenijo.

Učenje v skupini

Z inovativnimi pedagoškimi pristopi udeleženci obravnavajo praktično uporabne vsebine, sistematično usvajajo vse štiri jezikovne spretnosti, govor, branje, pisanje in poslušanje ter se naučijo samozavestno uporabljati jezik v najrazličnejših vsakdanjih situacijah.

Termini
A1.1: glede na povpraševanje
A1/A2: torek in četrtek, 16.15 - 17.45 
Cena:
279,00 EUR ob udeležbi najmanj 5 udeležencev (možno plačilo na dva obroka)
Gradivo: A, B, C, 1, 2, 3 ... gremo
Prijava: Izpolnite online prijavo

Tečaji se izvajajo v skladu z javnoveljavnim programom.

Individualno učenje

Vsebine prilagodimo vašim željam, tečaj pa poteka po individualno prilagodljivem urniku, ob dnevih in urah, ki vam najbolj ustrezajo.

Individualno učenje je rešitev za vse, ki si zaradi številnih obveznosti in hitrega tempa dela ne morete privoščiti učenja tujega jezika ob koncu tedna ali vključevanja v tečaje, ki trajajo nekaj mesecev in potekajo v točno določenih terminih.

Priprave na izpit iz slovenščine kot drugi in tuji jezik na osnovni ravni

Priprave na izpit zahtevajo ustrezno predznanje slovenskega jezika. Na pripravah se boste pod vodstvom predavatelja seznanili s tipi nalog, ki so zajete v izpit iz znanja slovenščine, ter še pred izpitom preizkusili svoje znanje slovenščine.

Priprave na izpit iz slovenščine za tujce v obsegu 6, 9 ali 15 ur pred posameznim izpitnim rokom.

Doba je pooblaščeni izpitni center

Center za slovenščino kot drugi tuji jezik

Smo pooblaščen izpitni center Izpitnega centra Centra za slovenščino kot drugi/tuji jezik za izvajanje izpita iz slovenščine kot drugi in tuji jezik na osnovni ravni.

Izpit je namenjen tistim, ki potrebujejo javno veljavno listino o znanju slovenščine za opravljanje svojega poklica, tistim, ki se želijo vpisati na katero od visokih šol ali univerz v Sloveniji ali si želijo pridobiti slovensko državljanstvo.

 

Print