Domov > Jezikovni tečaji > Portugalščina

Portugalščina

Zanimanje za portugalščino postaja vedno večje tudi pri nas, tako zaradi študija, potovanj, vedno več pa tudi zaradi poslovnega sodelovanja. Preko 220 milijonom ljudi je portugalščina njihov materni jezik ... Je jezik odkritij, trgovine in misijonarjev z bogato kulturo.

Tečaj Preparar! Já!

Po tečaju se boste znali sporazumevati  v enostavnejših vsakdanjih situacijah kot so pozdravljanje, predstavljanje, navajanje  različnih aktivnosti, postavljanje vprašanj, pisanje krajših in enostavnejših pisem, vodenje enostavnejših telefonskih pogovor, naročanje hrane in pijače, nakupovanje, poimenovanje poklicev, opis delovnega dneva. Razumeli boste preprosta sporočila , plakatih, katalogih in oglasih.

V nadaljevanju tečaja boste to osnovno sporazumevanje nadgradili za  pogovore s tujci, npr. na potovanjih, znali boste rezervirati sobo, opisali boste kje živite in ljudi, ki jih poznate. Napisali boste  kratka, preprosta sporočila, pripovedovali o preteklih dogodkih, izražali  svoje mnenje in se pogovarjali o različnih kulturah.


Informacije o tečaju

Število ur tečaja: 36
Raven: A1
Termini: glede na povpraševanje
Cena:
279,00 EUR ob udeležbi najmanj 5 udeležencev (možno plačilo na dva obroka)
Gradivo:
Doba
Prijava:
Izpolnite online prijavo

Print